Horeca


Wilt u uw gasten ook laten genieten van ons (h)eerlijke bokkenvlees? Dat kan! Bokkenvlees is een in Nederland relatief onbekende vleessoort. Wij willen de bekendheid van het bokkenvlees in Nederland vergroten, om zo de verspilling van dit mooie stuk vlees tegen te gaan. Doordat bokkenvlees nog aan populariteit moet winnen, werken wij momenteel met klein groepen bokken. Hierdoor zijn de periodes dat wij kunnen leveren niet constant. De bokken worden namelijk binnen een korte periode in groepen geboren.

Concreet komt dit erop neer dat wij 3 periodes van 2 maanden per jaar bokkenvlees kunnen leveren. Bokkenvlees is echter ideaal om als wisselend gerecht op uw kaart of krijtbord te hebben. De smaak wordt namelijk omschreven als vergelijkbaar met wild, een vleessoort die ook bekendstaat om de exclusieve leverperiode.

Gezien de korte leverperiodes willen wij het vlees zo vers mogelijk leveren. Wij willen zo veel mogelijk proberen te slachten op bestelling. Dit betekent dus dat wij van u vragen minimaal 2 weken vooruit te bestellen. Hiernaast willen wij de verspilling van vlees ook zo veel mogelijk tegen gaan. Wij willen u dus stimuleren zo veel mogelijk verschillende delen, of vleessoorten, van onze bokken te kopen.